Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Carnestoltes 2021

El Carnestoltes és una de les festes que més es gaudeixen a la residència. El 16 de febrer era el dia escollit per celebrar la festa de disfresses amb tots els avis i treballadors.

Malauradament aquest any no s'ha pogut convidar a la Rua organitzada per l'ajuntament, ja que no l'han portat a terme i a més no podem deixar entrar ningú al centre sinó és per visites programades, però si s'ha pogut fer un ball i alguns jocs perquè els residents gaudeixin o millor possible d'aquesta celebració tant divertida i especial.

Les setmanes prèvies a la festa s'han de fer les disfresses i la major part dels residents col·laboren en aquesta tasca. Aquest any es va escollir el Dòmino com a temàtica principal del Carnestoltes i em treballat molt per poder fer disfresses de totes les fitxes que hi ha, inclús repetint alguna per no deixar a ningú sense disfressa!

Sempre hi ha algunes persones amb ganes de ballar,  per què desprès diguin que l'edat és un límit!! 


Encara em de tenir sectoritzades les dues plantes, però dividits en les dues saletes i amb la distància suficient entre les persones de les diferents plantes, tots els residents van poder gaudir per igual d'aquest dia festiu. 

Igual que al Nadal, teniu totes les fotos que es van fer a la pestanya de galeria per poder descarregar-les. Recordeu que les fotos s'eliminaran de la galeria en uns 30 dies. Esperem que molt d'hora podem començar a celebrar totes les festes amb les famílies! 

Fins aviat! 

Sin comentarios

Añadir un comentario