Telèfon: 937717072  

 Email: info@llarsantllorenc.es

CELEBRACIÓ DELS DIES FESTIUS

Tot i la tristesa que ens ha generat a tots no poder comportar les festes nadalenques amb els familiars, a la residència no em deixat passar cap dia festiu sense fer la celebració com cal. A la pestanya de galeria trobareu les fotes de totes les celebracions, però aprofitem aquest espai per explicar una mica ho bé que ens ho hem passat.

Després de la festa de Nadal del dia 22, les gerocultores es va celebrar el Nadal amb els avis i àvies d'una forma molt divertida. Després d'un dinar especial amb la típica escudella catalana i la carn d'olla (sense obligar els turrons de les postres), es va organitzar un petit ball i es van cantar unes Nadales... amb llums de discoteca incloses per donar ambient. 

Per cap d'any, donat que la major part dels residents no volen anar al llit massa tard, es va fer la festa a la tarda. En aquest cas, les gerocultores i el terapeuta ocupacional van celebrar la nit de cap d'any amb una mica d'anticipació. Com no podia ser d'un altra manera, no va faltar el raïm i la simulació de les campanades. 

Encara faltava un dels millors moments de totes les festes de Nadal... La visita de ses Majestats el Reis Mags d'Orient, que van portar regals per tots els avis i àvies! 

Cal dir que el dia de Sant Esteve i d'any nou també es va gaudir d'àpats especials per l'ocasió, tot i que després no es van fer festes com els altres dies. S'ha de descansar una mica per tenir forces fins al final de les festes!! Ha estat un Nadal diferent, on com s'ha dit al principi, hem trobat molt a faltar els familiars, però per aquest motiu era important no deixar de celebrar i gaudir de les festes, cosa que se'ns dubte, hem fet!! 

Teniu totes les fotos a la pestanya de GALERIA. Fins aviat! 

2 Comments

  • Hace 9 horas

    admlla0

    Moltes gràcies pel teu comentari Antonia!

  • Hace 11 horas

    antonia.gueac@hotmail.com

    Moltes gràcies per cuidar tant bé a las nostres familiars,sou uns cracks

Añadir un comentario