Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Sant Joan 2021

Amb l'inici de l'estiu arriba una de les festes més esperades de l'any, la revetlla de Sant Joan. Com no podia ser d'una altra manera, a la residència es va preparar una festa per gaudir d'aquest dia tan especial. Els preparatius van començar uns dies abans amb l'elaboració de les coques i la decoració del centre. 

La festa va començar amb un berenar amb coca i cava i refrescos per tots els residents. 

No podien faltar a la revetlla una cosa tan característica d'aquest dia com són els petards, els quals ens van acompanyar al llarg de tota la tarda. 

També vam tenir una visita molt especial, la dels Capgrossos de la colla gegantera de Sant Llorenç d'Hortons. Aquí tenim un vídeo del seu pas per la residència. Queda clar que no són uns grans ballarins, però als residents els i va fer molta gràcia la seva visita. 

Encara va quedar una bona estona més per llençar petards i ballar les cançons que els residents mateixos escollien. Les gerocultores es van animar i van fer un ball molt divertit per entretenir als avis. 

Amb una traca final es va fer la cloenda de la revetlla, amb tots els avis molt contents i satisfets pel dia que van passar. Recordeu que a l'apartat de GALERIA trobareu totes les fotos de la festa per poder descarregar-les. 

Sin comentarios

Añadir un comentario