Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

FESTA DE NADAL

Benvolguts familiars i amics!!

Aquest any no em pogut celebrar l'habitual festa de Nadal amb tots vosaltres per culpa de la situació de pàndemia que estem vivint desde març. Però això no vol dir que els nostres avis s'hagin quedat sense celebració... i que vosaltres ho pogueu veure, encara que sigui per mitja d'aquest bloc i les fotos de la festa.

Per començar em brenat uns torrons i unes neules, amb una miqueta de cava o un refresc.

Ja amb les pantxes ven plenes, ha començat el gran espectacle! Primer, dues de les nostres gerocultores han cantat una canço escrita per elles mateixes, on dedicaven un petit comentari per cada resident. Ha estat un espectacle marevellos, moltes gràcies Inma i Carol!! Encara quedava un altre actuació per part dels treballadors. L'Anselmo va portar el seu clarinet i va tocar Santa Nit i la resta de treballadors van cantar la lletra o millor que van saber... 

Desprès dels espectacles, va arribar l'hora de realitzar la TÒMBOLA DE NADAL. Entre tots els treballadors del centre és van reunir més de 90 objectes o productes per realitzar el sorteig. Hi havia autèntiques maravelles entre els regals, es d'agraïr la gran aportació de tot els treballadors de la residència. Va ser una activitat amb gran èxit entre els residents, al acabar, molts d'ells van expressar la seva satisfacció amb els regals que van obtenir. 

Un cop finalitzada la tòmbola, va arribar l'hora de la festa de veritat, l'hora del ball!!! Tots els residents que tenien ganes de ballar van tenir l'oportunitat de fer-ho, tot i que no van ser gaires els valents que es van animar a fer-ho.  

Quina millor manera que començar el Nadal amb una celebració com aquesta, però no serà l'última, ja que encara ens queden molts dies festius per gaudir del Nadal i tota la màgia que tenen aquestes dates tan especials. 

Sin comentarios

Añadir un comentario