Telèfon: 937717072  

 Email: info@llarsantllorenc.es

CENTRE

LLAR SANT LLORENC

El nostre establiment és una residència d’iniciativa privada, membre col·laborador del Departament de Treball, Afers socials i Família; totalment preparat per acollir persones de tipologia d’alta, mitja i baixa dependència, segons els barems establerts per la Llei de Promoció de la Autonomia Personal i Atenció a les persones en situació de dependència. També disposem al centre de 5 places de centre de dia de caràcter privat.

El centre compta amb totes les adaptacions necessàries per a persones amb discapacitats físiques, evitant tot tipus de barreres arquitectòniques i prevista per viure amb la dignitat necessària.

Ens trobem situats dins del nucli urbà de la població Sant Llorenç d’Hortons a la comarca de l’Alt Penedès dins de la província de Barcelona. Ens trobem en un entorn rural, molt tranquil i agradable que possibilita als usuaris realitzar llargues passejades per uns paisatges sense contaminació acústica, alumínica, ambiental i amb poc trànsit als voltants.

Les instal·lacions del centre estan distribuïdes en dos plantes, sense barreres arquitectòniques (hi ha ascensor) i els serveis totalment adaptats. Disposem d’una amplia zona enjardinada del que poden gaudir tots els residents i els seus familiars, a més de una terrassa en la planta superior. També disposem d’una àmplia sala de menjador i dues saletes d’estar amb molta il·luminació exterior i climatitzades, així com d’un gimnàs i una sala de visites.

Tenim 16 habitacions dobles, totes elles amb vistes al jardí. Totes les habitacions compten amb serveis bàsics com son la calefacció, la connexió de la televisió, timbre d’emergència, armaris i tauleta de nit individuals amb un llum incorporat per tal de facilitar la lectura a aquells resident que ho facin abans de dormir.

La Residència Llar Sant Llorenç disposa d’un servei propi de cuina amb un cuiner inclos a la plantilla de treballadors. Existeix un exhaustiu control mèdic en l’elaboració dels menús i aquests s’adapten convenientment a les patologies dels residents. També disposem d’un servei ocasional de menjars per les visites. En totes les festivitats s’intenta realitzar un menú especial per que els residents gaudeixin dels dies festius com ho podrien fer a casa seva amb la família.

CENTRE DE DIA A SANT LLORENÇ D'HORTONS

Característiques de centre

Llar Sant Llorenç disposa d'un edifici de nova construcció, inaugurat l'any 1996 per al seu ús exclusiu com a residència d'ancians. També és un centre de dia.

Per això, és un centre sense cap tipus de barrera arquitectònica, totalment adaptat per a persones dependents i ubicat al ple nucli urbà de Sant Llorenç d'Hortons (Barcelona).

Característiques de les habitacions

Habitacions dobles, totes exteriors.

Televisió.

Timbre d'emergència.

Garantia de privacitat.

Calefacció.

llits articulats

Armaris i tauletes de nit amb llum individual.