Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Carnestoltes 2022

El divendres 25 de febrer es va celebrar a la residència el carnestoltes, una festa que sempre ha agradat  molt a tots els avis per la bona estona que passem i el riure que generen les disfresses. Aquest any, els residents van escollir una temàtica molt popular per aquestes dates, les màscares venecianes, utilitzades tradicionalment per garantir l'anonimat dels aristòcrates quan es barrejaven amb la gent comuna.


Les setmanes prèvies a la festa, hem hagut de treballar de valent per poder tenir a punt les màscares. Sort moltes persones han col·laborat i s'han pogut acabar a temps. 


Donada la situació actual a la residència, la festa va estar condicionada per les mesures de seguretat que s'havien de mantenir en tot moment. Aquest any, per exemple, no hem pogut ballar per reduir el contacte físic entre persones, però això no ens va impedir fer altres coses també molt divertides. Per començar, una bona xocolatada, acompanyada per uns melindros i un pa de pessic fet pels mateixos residents. Bé, realment han estat dues xocolatades, ja que s'ha fet una en cada planta per evitar barrejar les persones.



Amb la panxa ja ven plena, era l'hora d'escoltar una mica de música i fer les fotos individuals amb les mascares tan originals que havien fet els residents. 



Ja per finalitzar la vetllada, quedava la part més important del dia, cremar el carnestoltes!! Tanta feina els últims dies per fer el ninot i ho ràpid que va desaparèixer!! Al final, un dia ben complert i tothom satisfet per pasar un dia diferent i divertit. 

Com sempre, teniu la totalitat de les fotografíes realitzades a la pestanya de GALERIA. 

3 Comments

  • Hace 12 horas

    KIM

    EXCEL-LENT.

  • Hace 23 horas

    Isabel Surinyach Altes

    Gracias per las fotos de carnaval, i felicitats per el traball que feu.

  • Hace menos de 1 hora

    Antonia Lobato

    Us felicito per la labor que feu.
    Moltíssimes gracies

Añadir un comentario