Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Festa de Nadal 2021

Tot i que per culpa de la pandèmia no hem pogut celebrar la festa típica de Nadal amb els familiars, si hem volgut mantenir la tradició pels residents i s'ha celebrat l'arribada d'aquestes festes tan especials amb una costellada i una festa que no deixes indiferent a ningú. Com encara no ens permeten rebre persones externes que facin actuacions, aquest any els residents han volgut donar una petita sorpresa als familiars amb la representació del mític portal de Betlem. 

El dia va començar preparant les típiques "migas" i el foc per fer la carn a la brasa. Tots els residents que van voler, van col·laborar en aquestes tasques i van passar el matí al jardí gaudint d'un meravellos dia de sol.



Amb el menjar a taula, tocava gaudir d'aquestes "migas" i de les costelles de xai amb la millor companyia. No va faltar el vi, el cava ni els dolços típics de Nadal. Per culpa de la normativa actual, les persones de les dues plantes no es van poder barrejar i van haver de mantenir una distància mínima en tot moment de 2 metres, però això no va impedir passar una gran estona i poder fer el brindis habitual de cada any. 


Encara quedava el plat fort del dia, el regal que els residents han volgut fer per tots els familiars. Després de molts dies treballant en el vestuari i els decorats, aquí teniu el vídeo dels dos pessebres vivents representat per tots els residents que han volgut participar. 


Com sempre, a la pestanya de la galeria trobareu totes les fotos de la festa, a més d'altres fotos d'activitats realitzades els dies previs a les festes, com l'elaboració de Galetes de Nadal. 

Sin comentarios

Añadir un comentario