Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Esmorzar amb les famílies

El dissabte 8 de juliol s'ha realitzat un esmorzar als jardins de la residència on estaven convidats tots els familiars dels residents. Tot i la calor, van ser moltes les famílies que es van apropar a gaudir estoneta amb els avis de la nostra residència. El dia va començar ben d'hora amb els preparatius de la vetllada. Alguns delss residents també van col·laborar en algunes tasques, com per exemple, recollir els tomàquets de l'hort per fer el tradicional pà amb tomàquet que sempre acompanya tant bé la carn. 



A partir de les 09.30 van començar a arribar les primeres famílies i cap a les 10.00 van començar a esmorzar moltes persones. 



Es va repartir carn i coca fins a les 12.00 del migdia, hora on la calor començarva a ser molt forta i era l'hora de començar a recollir. Volem agrair a totes les famíles la vostra participació, els residents van passar un matí molt entretingut i van quedar molt contents per com va anar el dia. Esperem que es puguin fer moltes més activitats conjuntes com aquesta. Teniu totes les fotogràfies de l'esmorzar a l'apartat de GALERIA, en la mateixa carpeta que les fotografíes de Sant Joan . 

Sin comentarios

Añadir un comentario