Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Revetlla de Sant Joan 

Ha arribat l'estiu y ja tenim la calor amb nosaltres, ha arribat tard però amb força aquest any. Com és habitual a tot el territori Català, nosaltres també donem la benvinguda a l'estiu amb la tradicional revetlla de Sant Joan, una de les nits més màgiques de tot l'any. Aprofitant l'ampli jardí del centre, s'ha buscat una zona d'ombra on poder gaudir un sopar a la fresca amb tots els residents. Però per poder sopar, algú ha de fer el menjar, no? Per sort, sempre tenim molts voluntaris entre els residents que ens ajuden a preparar l'àpat! 





Amb una part del menjar preparat, era hora de sortir tots al jardí i acabar de preparar els últims detalls de la vetllada. No pot faltar mai una mica de música per dinamitzar l'ambient mentre acabem de preparar el sopar a l'aire lliure. 




Unes truites de patates, unes empanadilles, els mítics bunyols de l'Antonia, canapés... potser no era un sopar d'estrella michellin, però acompanyat de una mica de coca de Sant Joan de postre, pot fer feliç a qualselvol persona :) 



Per acabar, una mica de pirotècnia per no oblidar les tradicions! Recordeu que teniu totes les fotografíes de la revetlla a l'apartat de GALERIA. 


Sin comentarios

Añadir un comentario