Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

FESTA DE NADAL 2022

Després de dos anys de pandèmia on s'han limitat molt les activitats realitzades a la residència, aquest Nadal s'ha pogut recuperar la tradicional festa que compartim amb totes les famílies. Sempre és un dia molt important pels nostres residents i gaudir de la companyia dels seus familiars sempre és motiu de felicitat per ells. Aquest any, la participació ha estat molt bona, moltes gràcies a totes les persones que veu venir a gaudir del dia amb nosaltres!! 


Després d'un petit berenar, va començar l'actuació del Sr. Juan Carlos Benzal. Els residents van quedar molt satisfets amb aquesta actuació musical i van ballar mostrar-se molt participatius. Algunes persones van trobar fins i tot un espai per ballar, tot i que era molt difícil amb tanta gent a la sala! 


Malauradament, per motius organitzatius no es va poder allargar massa la festa, però encara quedava temps per un gotet de cava que tanques la vetllada. 



Esperem que les persones que veu venir passéssiu una tarda divertida en companyia dels vostres pares, mares o avis. Us esperem en la següent celebració! Com sempre, trobareu totes les fotografíes a l'apartat de GALERIA.


QUE TINGUEU UNES BONES FESTES DE NADAL! 

2 Comments

  • Hace 7 horas

    kim

    QUINA COLLA PESSIGOLLES...

  • Hace 7 horas

    Kim

    Excel-lent.
    Enhorabona per la feinada feta.

Añadir un comentario