Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Visita a la fàbrica de xocolata Simón Coll

Després de molt temps sense poder fer cap sortida a causa de la pandèmia, el passat dia 9 de desembre es va realitzar una sortida per anar a visitar la fàbrica de xocolata de Simón Coll i fer un dinar a un restaurant de Sant Sadurní d'Anoia. A les 10.00 va arribar el transport i es va començar a pujar a les persones a l'autobús per arribar puntuals a la visita guiada que teníem reservada.



El trajecte era curt, però va donar temps a cantar algunes cançons per fer-ho més entretingut. Un cop a la fàbrica, tocava baixar totes les persones i esperar l'hora de l'inici de la visita. La durada de l'activitat era d'una hora, la primera part era un audiovisual en pantalles gegants que era força espectacular. En la segona part de la visita, ens van ensenyar el procés de producció de la xocolata i ens van donar a tastar les matèries primeres amb què es fabrica i alguns xocolates elaborats a la fàbrica.





Després de passar a comprar per la botiga de xocolates, vàrem anar cap al restaurant caminant per gaudir d'una bona fideuà i un segon plat a escollir. No podia faltar un brindis final amb cava abans de tornar cap a la residència amb totes les persones contentes per passar un dia molt diferent del que estan acostumats.

Com sempre, teniu la resta de fotografies a la pestanya de galeria.


Sin comentarios

Añadir un comentario