Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

Revetlla de Sant Joan 2022

El 23 de juny és un dia especial per tots els catalans, ja que celebrem la revetlla de Sant Joan., un dia on no poden faltar les coques i els petards. Amb la calor que ha fet les últimes setmanes, als nostres residents van decidir que volien fer un sopar a la fresca per celebrar la revetlla. Sota els pins del nostre jardí no només van sopar tots els residents, si no que també van passar tota la tarda escolten música i preparant el sopar els mateixos.


El dia anterior ja havien preparat unes coques de crema i de xocolata, així com altres coses necessàries per al sopar, com la pasta per fer els bunyols, l'autèntica especialitat de l'Antònia. El sopar va ser molt complet, amb truita de patates, empanades i bunyols de bacallà, casolans, canapès de foia i melmelada, croquetes, pa amb tomàquet... i tot preparat pels mateixos residents (amb una mica d'ajuda).



Però no va ser treballar tota la tarda, també va haver-hi temps per ballar una mica i tirar fonts de colors i petards. Va ser una estona molt divertida, on la gran part dels l'àvis també van poder tirar algun petit petard i gaudir d'aquesta forma d'una de les tradicions més arrelades a la nostra terra.



Com sempre, teniu totes les fotografíes de la revetlla a l'apartat de galeria. També s'inclouen fotografíes d'algunes de les activitats que s'han realitzat les últimes setmanes, esperem que us agradin. 

Sin comentarios

Añadir un comentario