Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

CASTANYADA 2022

L'arribada de la tardor, és el moment de collir castanyes i menjar panellets. El dia de Tots Sants té un significat especial per totes les persones que vivim a Catalunya, ja que celebrem una de les festivitats més emblemàtiques de l'any, LA CASTANYADA. En la nostra residència, cada any els avis elaboren els típics panellets i mengen moniatos i castanyes, però aquest any han volgut celebrar la castanyada realitzant un petit homenatge a aquesta festivitat tan significativa.


De forma molt original, molts residents han participat en una petita representació explicant en què consisteix aquesta festa i quin significat té per nosaltres. Abans de fer aquesta petita obra de teatre, tots els residents van treballar de valent per elaborar tot el decorat.


Abans de la representació, tocava fer un berenar característic de la castanyada, on tots els avis van poder gaudir de panellets, castanyes i moniatos, tot fet per ells mateixos, tal com veureu a les fotografies que s'han incorporat a l'apartat de GALERIA. Deixem un petit avançament d'aquestes fotografíes després del video. Esperem que us agradi.




3 Comments

  • Hace 18 horas

    Antonia Raventos

    Te doy toda la razon, yo soy de la opinion de que eso del Hallowen, no tiene nada que ver con, la fiesta nuestra de la castañada, otra vez felicidades.

  • Hace 18 horas

    Antonia Raventos

    Una representacion de la fiesta de la castañada muy bonita , los abuelos se lo han pasado muy bien, y los familiares tambien ,. felicidades.

  • Hace 11 horas

    Isabel Surinyach

    Esta bien que nuestros mayores mantengan esta tradición que se está perdiendo con el Hallowen.

Añadir un comentario