Telèfon: 937717072  

 Email: llarsantllorenc2@hotmail.com

SANT JORDI 2023

Tot i que està sent una primavera una mica atípica, sense pluja i amb molta calor, el que no canvia amb el pas del temps és la tradició catalana de celebrar Sant Jordi. El dia del llibre i la rosa sempre és especialment significatiu per les persones que vivim a territori Català. Aquest dia, els carrers s'omplen de flors i llibres perquè tothom pugui tenir un detall amb la seva parella. A la nostra residència, l'any passat els mateixos residents van realitzar una petita representació sobre la llegenda de Sant Jordi. Els va agradar tant aquesta experiència que aquest any han volgut repetir, tal com podeu veure en el següent vídeo (per problemes tècnics, no es van grabar els últims segons de la representació, disculpeu les molèsties): 



Va ser una estona molt divertida que tots els residents van poder gaudir. Després del teatre, era l'hora de berenar. Una de les treballadores va fer, amb molt d'amor, un pa de pessic per tots els avis i el van acompanyar amb una bona tassa de xocolata, cosa que té éxit assegurat amb la gent gran.




Com sempre, trobareu la resta de fotografies a l'apartat de GALERIA, aquesta vegada, encara compartint espai amb les fotos de Setmana Santa. Esperem que us agradin. 


Sin comentarios

Añadir un comentario